Medlem af Stensballegaard Golfklub

Som medlem af Stensballegaard Golfklub er der en række fordele i SMASH Padelcenter Stensballe:

 • 30% rabat på banelejen *

 • Book 8 uger frem i tiden (normalt kun 4 uger)

* Rabatten gælder på golfmedlemmernes andel af bookingen. Spiller fire golfmedlemmer sammen, er der rabat på hele baneprisen. Spiller et golfmedlem med tre ikke-golfmedlemmer, er der rabat på 1/4 af prisen. 

Baner bookes igennem vores bookingsystem på: https://book.smash.dk/. Når man som medlem af golfklubben booker en bane, så får man mulighed for at tilføje medspillere. Hvis medspillerne har udfyldt formularen nedenfor, så vil man kunne tilføje dem til bookingen og dermed opnå rabatten på deres andel af banen også.

I vores bookingsystem under Arrangementer kan man finde alle vores aktiviteter i padelcentret i Stensballe. Vi kommer løbende til at oprette introhold for golfklubbens medlemmer.

Få adgang til fordelene

Ved at udfylde formularen nedenfor får du adgang til fordelene. Vi gør opmærksom på at der godt kan gå op til 2 hverdage fra man udfylder formularen til at ens fordele virker.

For at man kan oprettes, så skal man en bruger i vores bookingsystem: https://book.smash.dk/. Hvis man ikke har en bruger, kan man oprette en gratis. Derudover skal vi kende brugernavnet. Dette er det brugernavn man bruger når man skal logge ind i systemet. Det kan også findes ved at gå til Din profil -> Login info.

Fordelene er målrettet golfklubbens medlemmer og ikke andre. Hvis vi oplever snyd med rabatterne, og ikke-medlemmer spiller i et medlems navn, så bliver ens rettighed til fordelene fjernet med det samme.

  SMASH Padelcenter Horsens

  Midtjyllands hyggeligste padelcenter med 10 doublebaner,  2 singlebaner og 300 m2 lounge på hævet dæk med udsigt over hele centeret. 

  Følg med

  Åbningstider

  Spil, når du har lyst! SMASH Padelcenter Horsens er åbent alle ugens dage fra kl. 05.30 – 00.00.

  Kontakt os

  A: Fuglevangsvej 47A, 8700 Horsens
  T: +45 9393 8081
  M: mail@smash.dk
  CVR: 41623438

  Copyright 2021 SMASH Padelcenter Horsens – All Rights Reserved. Designet af Ravn Hjemmesider / FotoRavn