Fysioterapi til alle

Mit navn er Jeppe Zacho og har arbejdet som fysioterapeut i 16 år, og er netop blevet tilknyttet som fysioterapeut i Smash Padelcenter.

Jeg har gennem de år oparbejdet en stor og bred viden indenfor diagnostisering, udredning og behandlinger af skader, hvor jeg har arbejdet meget med sports- og fritidsrelaterede skader.

Kontakt mig endelig i forhold til udredning af skader, skalvaker i forbindelse med padel. Det kan være skulder-, knæ-, lårskader. Ikke mindst overbelastningsskader i achillesene og albuen – typisk padel skader.

Ultralydsscanning

Jeg har uddannet mig i at ultralydsscanne og tilbyder en scanning som hjælpemiddel til en mere specifik udredning. Jo mere specifik, jo bedre kan jeg i samråd med dig planlægge et forløb. Ultralydsscanning er rettet mod knæ-, fod-, skulder- og albueskader.

Til stede

I vil kunne møde mig i centeret både som spiller og fysioterapeut.

Som fysioterapeut vil jeg være synlig i loungen, indgangspartiet og bare generelt til stede. I vil altid kunne spørge om råd, vejledning og sparring. Det koster aldrig noget at spørge. Jeg vil være objektive og altid være ærligt og fortælle om jeg vil kunne hjælpe. Så bare spørg løs.

Som udgangspunkt vil jeg have faste dage fra 16.00-19.00 tirdag og onsdage – dette er med forbehold for ændring.

SMASH Padelcenter Horsens

Midtjyllands hyggeligste padelcenter med 10 doublebaner,  2 singlebaner og 300 m2 lounge på hævet dæk med udsigt over hele centeret. 

Følg med

Åbningstider

Spil, når du har lyst! SMASH Padelcenter Horsens er åbent alle ugens dage fra kl. 05.30 – 00.00.

Kontakt os

A: Fuglevangsvej 47A, 8700 Horsens
T: +45 9393 8081
M: mail@smash.dk
CVR: 41623438

Copyright 2021 SMASH Padelcenter Horsens – All Rights Reserved. Designet af Ravn Hjemmesider / FotoRavn