SMASH Netværket

Bliv en del af SMASH Netværket, og udvid dit erhvervsnetværk i Horsens´ nye padelcenter. 

I SMASH Padelcenter kan din virksomhed mødes med forretningspartnere i et aktivt og uformelt miljø, hvor I først kan spille padel og efterfølgende tage en snak, mens I nyder kolde/varme drikke i vores lounge. Har I brug for mere private omgivelser, tilbyder vi dette i vores mødelokale, som nemt kan bookes gratis online.

Udover møder, kan jeres virksomhed også nyde godt af netværket internt. Jeres medarbejdere får rabat på baneleje, og I vil som virksomhed få invitation til virksomhedsturneringer løbende. Her møder I andre virksomheder i netværket, og har, mulighed for at skabe nye forbindelser på tværs af erhverv.

Vores mål er at skabe et stærkt netværk for virksomhederne i Horsens og omegn. I uformelle rammer med padel som omdrejningspunkt. Samtidig giver I jeres medarbejdere en mulighed for at spille padel til fordelagtige priser.

Fordele for virksomhederne

Herunder kan I se hvad SMASH Netværket indeholder: 

– 10% rabat på baneleje for medarbejderne
– 10% rabat på firmaarrangementer
– Fri adgang til mødelokalet ved booking af min. 1 times padel
– Logo på SMASH Netværkstavle
– Invitation til eksklusiv SMASH Netværksturneringer
– 30% rabat på holdgebyr til virksomhedsturneringer
– Logo og link på vores hjemmeside
– Eksklusiv eksponering på Facebook mindst en gang om året

Mødelokale

Mødelokale på 50 m2 med stort bord, fjernsyn til opkobling af computer, tavle til sprittusch.

Her kan man holde holde lukkede møder enten med nye kunder, eller internt i ens forretning. Det kan kombineres med et spil padel, som gør at stemningen mere afslappet.

Lounge

Vi har en stor lounge på 200 m2, hvor man kan tage en snak i mere uformelle omgivelser. Der er mulighed for at købe øl, sodavand eller en kop kaffe.

Der er også mulighed for at spil pool, dart eller andet, hvis man gerne vil fortsætte det aktive møde.

Firmaevents

Vi har oplagte faciliteter til firmaevents eller teambuilding. Udover padel, får vi et Raceroom, hvor man kan køre Formel 1 simulator imod hinanden. Vi har vores store lounge, hvor man kan nyde en øl og spille yderligere spil, og så kan man slutte af i vores konferencerum til fællesspisning.

Pris

Prisen afhænger af antallet af medarbejdere i virksomheden:

v. 0-8 medarbejdere: 3.999,- eksl. moms pr. år
v. 9-24 medarbejdere: 5.999,- eksl. moms pr. år
v. 25-80 medarbejdere: 7.999,- eksl. moms pr. år
v. 81- medarbejdere: 9.999,- eksl. moms pr. år

Tilmeld jer nu – betalt først i 2021

Hvis I melder jer ind allerede nu, så er I sikre at være en del af netværket fra den dag vi åbner. Vi forventer at holde en stor åbningsreception, hvor der vil komme mange mennesker og medier. Vi sørger for, at jeres logo er opsat inden åbningsdagen, og i vil blive nævnt i vores åbningstale.

Vi sender en faktura for SMASH Netværket d. 1/1-2021, men jeres netværksdeltagelse vil naturligvis køre et år frem fra vores åbningsdag.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre nærmere om SMASH Netværket er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

N: SMASH Padelcenter ApS
A: Fuglevangsvej 47, 8700 Horsens
T: +45 26216057
M: mail@smash.dk

Blev meldt ind i SMASH Netværket

  Antal medarbejdere


  SMASH Padelcenter Horsens

  Midtjyllands nyeste padelcenter med 4 doublebaner, en singlebane og 200 m2 lounge på hævet dæk med udsigt over hele centret. I 2022 udvides Padelcentret med en udendørsbane og flere indendørsbaner.

  Følg med

  Åbningstider

  Spil når du har lyst! Når SMASH Padelcenter Horsens åbner til maj 2021, er centret åbent alle ugens dage fra klokken 06.00 – 23.00.

  Kontakt os

  A: Fuglevangsvej 47A, 8700 Horsens
  T: +45 9393 8081
  M: mail@smash.dk
  CVR: 41623438

  Copyright 2021 SMASH Padelcenter Horsens – All Rights Reserved. Designet af Ravn Hjemmesider / FotoRavn