Faste arrangementer

Hos SMASH Padelcenter har vi en række tilbagevendende arrangementer, som I kan læse mere om nedenfor. Vi omtaler flere gange dit padel niveau. Du kan finde dit padelniveau her. 

Drop In – Let øvet / Øvet

Dette tiltag er til jer, som gerne vil møde og spille med andre end de sædvanlige makkere. Det er den perfekte måde at udvide sit padelnetværk. 

Dette arrangement kan også bruges, hvis man brænder for at spille padel, men ikke lige kan samle 4. stk. 

Vi har delt det op i:

  • Let Øvet er niveau mellem 1.5 til 2.5. 
  • Øvet er niveau mellem 3.0 til 5.0

Pris: 70,-

Americano

Americano er en sjov måde at få spillet med en masse andre, krydret med noget konkurrence. Denne Americano er kun for kvinder og der er 8 pladser.

Kampene er korte og spilles med et forudbestemt antal point, denne gang 32, så kampen kan slutte f.eks. 32-0 eller 16-16. Hvis kampen slutter 18-14 får hver spiller på vinderholdet 18 point og taberne hver 14 point. Alle får hver 4 server i træk (to gange i hver kampe). Efter kampen skrives pointene skrives ind i vores Americano-system …

Efter hver kamp, får man en ny makker og en ny kamp begynder…. Vinder er personen med flest point, når alle kampe er afviklet.

Vi har delt det op i:

  • Americano – kvinder
  • Let øvet – 1.5 til 2.5
  • Øvet – 3.0 til 5.0
  • Fredags Americano m. Fadøl – Skyd weekenden godt i gang! Når turneringen er færdig, så giver vi en omgang i baren efter eget valg 🙂

Pris: 125,-

Træning & spil

Her er muligheden for at få vejledning af en af SMASH´s instruktører. I løbet af 1.5 time, vil vi komme omkring øvelser der passer til en Nybegynder/Let Øvet spiller. 

Vi arbejder med serv, vægspil og grundslag. Den sidste halve time spiller I kamp.

Vi har delt det op i:

  • Damer – Let øvet
  • Træning og spil – Blandet- Let øvet

Pris: 125,-

Spil & spis

Deltag i dette fantastiske arrangement, hvor der dystes i en Americano med 12 personer i 2 timer, og bagefter er der burger fra “Madmedomhu” i loungen. Vi giver en omgang efter eget valg til maden. 

Kom frisk, alle niveauer er velkommen 🙂 

Pris: 260,- (normal pris 305,-)

Familiepadel

Tag familien med- vi har booket et par baner, hvor I kan komme og prøve dette fantastiske spil. Der vil være en instruktør til at sætte jer ind i reglerne, når I kommer. 

Bat og bolde kan I gratis låne i SMASH til dette arrangement.

Først til mølle 🙂

Pris: 0,-

Padel N’ Rosé 

Så er der hygge for alle pengene. Dette arrangement er for kvinder, hvor I spiller 2 timers padel i Americano format. Efter turneringen, så er der en dejlig frisk glas koldt Rosé (eller andet valgfrit) i vores lounge. 

Dette er perfekt, hvis I vil udvide jeres padelnetværk. 

Pris: 135,-

Intropadel

Vi har booket tre baner, hvor I kan komme og prøve dette fantastiske spil. Der vil være en instruktør til at sætte jer ind i reglerne, når I kommer. 

Bat og bolde kan I gratis låne i SMASH til dette arrangement.

Timerne bookes efter først til mølle princippet. 

Pris: 0,-

SMASH Padelcenter Horsens

Midtjyllands nyeste padelcenter med 4 doublebaner, en singlebane og 200 m2 lounge på hævet dæk med udsigt over hele centret. I 2022 udvides Padelcentret med en udendørsbane og flere indendørsbaner.

Følg med

Åbningstider

Spil når du har lyst! Når SMASH Padelcenter Horsens åbner til maj 2021, er centret åbent alle ugens dage fra klokken 05.30 – 00.00.

Kontakt os

A: Fuglevangsvej 47A, 8700 Horsens
T: +45 9393 8081
M: mail@smash.dk
CVR: 41623438

Copyright 2021 SMASH Padelcenter Horsens – All Rights Reserved. Designet af Ravn Hjemmesider / FotoRavn