Faste arrangementer

Hos SMASH Padelcenter har vi en række tilbagevendende arrangementer, som I kan læse mere om nedenfor. Vi omtaler flere gange dit padel niveau. Du kan finde dit padelniveau her. 

Americano

Americano er en sjov måde at få spillet med en masse andre, krydret med noget konkurrence. Denne Americano er kun for kvinder og der er 8 pladser.

Kampene er korte og spilles med et forudbestemt antal point, denne gang 32, så kampen kan slutte f.eks. 32-0 eller 16-16. Hvis kampen slutter 18-14 får hver spiller på vinderholdet 18 point og taberne hver 14 point. Alle får hver 4 server i træk (to gange i hver kampe). Efter kampen skrives pointene skrives ind i vores Americano-system …

Efter hver kamp, får man en ny makker og en ny kamp begynder…. Vinder er personen med flest point, når alle kampe er afviklet.

Vi har delt det op i:

  • Americano – kvinder
  • Let øvet – 1.5 til 2.5
  • Øvet – 3.0 til 5.0
  • Makker Americano- hvor du spiller med din faste makker.

Træning

Her er muligheden for at få vejledning af en af SMASH´s instruktører. Du kan få privat træning med op til 4 personer af Joel- du booker ham ved at skrive til joel@smash.dk. 

Pris 430 kr. inkl. baneleje.

(Samme pris om I er 1-4 personer.)

Padel & Burger

Vi spiller en turnering og sammen går vi i loungen. Her spiser vi burger og få en velfortjent kold fadøl eller sodavand.

Kom frisk, alle niveauer er velkommen 🙂 

SMASH Padelcenter Horsens

Midtjyllands hyggeligste padelcenter med 5 doublebaner,  2 singlebaner og 200 m2 lounge på hævet dæk med udsigt over hele centeret. 

Følg med

Åbningstider

Spil, når du har lyst! SMASH Padelcenter Horsens er åbent alle ugens dage fra kl. 05.30 – 00.00.

Kontakt os

A: Fuglevangsvej 47A, 8700 Horsens
T: +45 9393 8081
M: mail@smash.dk
CVR: 41623438

Copyright 2021 SMASH Padelcenter Horsens – All Rights Reserved. Designet af Ravn Hjemmesider / FotoRavn